Zó werkt de zorg nu ook als app

donderdag 15 juni 2017

Hoe werkt de zorgsector? Wat zijn belangrijke organisaties, hoeveel kost de zorg in Nederland en wat is ‘marktwerking in de zorg’? De antwoorden op deze vragen kun je nu eenvoudig zoeken in de Zó werkt de zorg-app die vandaag verschijnt. Zo heb je dit nuttige naslagwerk altijd bij de hand. De app is gratis en kan bij Platform Zó werkt de zorg gedownload worden.


Ga naar app.zwdz.nl of bekijk hoe je de app kan installeren 

 

Van het boek Zó werkt de zorg in Nederland zijn inmiddels al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Het boek is ontzettend nuttig als naslagwerk, volgens gebruikers, omdat de kaarten en afbeeldingen in één oogopslag inzicht geven in het complexe zorglandschap. Maar het boek is wel wat zwaar. En het veroudert, omdat het zorgstelsel verandert. Daarom komt Platform Zó werkt de zorg nu met de Zó werkt de zorg-app. Hierin kun je door de overzichtskaarten en visualisaties uit Zó werkt de zorg in Nederland scrollen. Of het nu gaat om wetten, de financiering of de rol van diverse spelers in de zorgsector. Eenvoudig via je telefoon of tablet. En de informatie is actueel, want de app wordt regelmatig geüpdatet. Ook zal de app in de toekomst uitgebreid worden met aanvullende informatie en nieuwe functionaliteiten.

De app is een product van Platform Zó werkt de zorg. Dit platform heeft als doel inzichtelijk maken van hoe de gezondheidszorg in Nederland werkt. Een brede mix van partijen in de zorg maakt het platform mogelijk. Samen zetten zij zich in om zorgprofessionals en andere geïnteresseerden in gezondheidszorg te voorzien van heldere, neutrale en toegankelijke informatie over het zorgstelsel.

Download de app
De Zó werkt de zorg-app is een web-app, dat wil zeggen dat de hij te gebruiken is in een browser maar ook opgeslagen kan worden op je telefoon zodat je hem offline kunt gebruiken. Open daarvoor de app in je mobiele browser (app.zwdz.nl) en kies voor Vastmaken aan startscherm / Add to Home Screen