App

Hoe werkt de zorgsector? Wat zijn belangrijke organisaties, hoeveel kost de zorg in Nederland en wat is ‘marktwerking in de zorg’? De antwoorden op deze vragen kun je nu eenvoudig zoeken in de Zó werkt de zorg-app. Zo heb je dit nuttige naslagwerk altijd bij de hand. De app is gratis en kan bij Platform Zó werkt de zorg gedownload worden.

Download de app
De Zó werkt de zorg-app is een web-app. Je kunt hem gebruiken in een browser maar ook opslaan op je telefoon zodat je hem offline kunt gebruiken. Open hiervoor de app in je mobiele browser (app.zwdz.nl) en kies voor Vastmaken aan startscherm / Add to Home Screen.

Mini’s

Kort en helder overzicht bieden in actuele en interessante discussies. Dat is het doel van onze Zó werkt de zorg-mini’s. In drie korte plaatjes duiden we de feiten en geven we inzicht in de achtergrond van het thema. Of het nou gaat over de acute zorg, ggz, (trends in de) ouderenzorg, de bestrijding van A-infectieziekten, de geboortezorg of de informele zorg.

De mini’s zijn te vinden onder de tegel ‘specials, mini’s en gidsen’ in de Zó werkt de zorg-app. Met enige regelmaat publiceren we nieuwe mini’s. Benieuwd naar het volgende onderwerp? Houd dan onze website in de gaten.