Nieuws

 

 

Zó werkt de publieke gezondheidzorg van start

Vandaag starten we officieel met Zó werkt de publieke gezondheidszorg. Onder publieke gezondheidszorg vallen taken en zorg, die de overheid aanbiedt om de gezondheid van de bevolking te beschermen, te bevorderen en te bewaken. In het boek gaan we in ieder geval in op de spelers, wet- en regelgeving en geldstromen in publieke gezondheidszorg. Dat doen we samen met onder andere GGD GHOR Nederland, KAMG en SBOH. Namens het platform dragen RIVM en VWS bij aan het boek.

dinsdag 6 februari 2018
Zó werkt de ouderenzorg denksessies in volle gang

Met een flinke groep experts zijn we hard bezig met de inhoud van Zó werkt de ouderenzorg. In het boek beantwoorden we de volgende vragen: Wat is ouderenzorg en wie zijn de belangrijke spelers? Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit in de ouderenzorg? Hoe werkt de wet- en regelgeving in de ouderenzorg? Hoe lopen de geldstromen in de ouderenzorg. Zó werkt de ouderenzorg verschijnt in samenwerking met ActiZ, ANBO, Prismant, SBOH, SOON en Verenso. Namens het platform dragen AAG, Vilans en VWS bij. Zó werkt de ouderenzorg komt uit in juni.

donderdag 25 januari 2018
Ambulancezorg Nederland nieuwe partner

Ambulancezorg Nederland is toegetreden tot het Platform Zó werkt de zorg in Nederland. Hiermee telt het platform vijftien partners die gezamenlijk breed de sector zorg vertegenwoordigen. “Wij ondersteunen het doel van het platform om neutrale informatie toegankelijk te maken voor een breed publiek”, zegt Koos Reumer, directeur van Ambulancezorg Nederland. “En het is belangrijk dat de ambulancezorg vertegenwoordigd is in het platform. Zodat we gezamenlijk de zorg verder verbeteren.”

donderdag 5 oktober 2017