07 juli 2023

Succesvol jaar met nieuwe producten en partners  

Een compleet vernieuwd boek, een gids over de arbeidsmarkt in de zorg, een kaart met mythen over de zorg en twee nieuwe partners: Platform Zó werkt de zorg (ZWDZ) kijkt terug op een mooi en productief jaar. Op de verantwoordingskaart 2023 staat wat het platform heeft gedaan in de periode juni 2022 tot juni 2023. 

Meest in het oog springend is het grondig geactualiseerde boek Zó werkt de zorg in Nederland. Deze klassieker – er zijn al circa 22 duizend exemplaren verkocht – biedt nieuwe informatie en visualisaties, gaat in op actuele thema’s en heeft een nog duidelijkere indeling. De vorige versie was uit 2018.  

Groter bereik
De verspreiding van de afbeeldingen en boeken van ZWDZ groeit elk jaar via opleidingen, lesmateriaal, e-learnings, trainingen, workshops en online aandacht via partners en op sociale media. Zo realiseert het platform de missie die luidt: de samenleving voorzien van heldere, overzichtelijke en neutrale feiten over de zorg. In de afgelopen periode werden 3.200 boeken en e-books verkocht. 

Meer weten over het platform en de resultaten van de afgelopen jaren?