08 april 2021

De Nederlandse ggz is nieuwe partner Platform Zó werkt de zorg

Branchevereniging de Nederlandse ggz is per direct toegetreden tot Platform Zó werkt de zorg. Hiermee bestaat het platform uit 18 (zorg)partijen. “De Nederlandse ggz is verheugd te kunnen toetreden tot het Platform Zo werkt de zorg”, zegt Veronique Esman, directeur van de branchevereniging. “We doen dit vanuit de gevoelde behoefte de verbinding met onze partners in de zorg te onderstrepen. En om van daaruit een bijdrage te kunnen leveren aan het inzichtelijk maken van de ontwikkelingen die er in de zorg spelen.”

De Nederlandse ggz vertegenwoordigd 100 aanbieders met circa 89.000 professionals die werken in de ggz. De branchevereniging is ook één van de drijvende krachten achter het boek Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg dat 21 april verschijnt. Hier zijn in totaal 17 partijen bij betrokken. Het boek is al te bestellen.

“De Nederlandse ggz is verheugd te kunnen toetreden tot het Platform Zo werkt de zorg. We doen dit vanuit de gevoelde behoefte de verbinding met onze partners in de zorg te onderstrepen. En om van daaruit een bijdrage te kunnen leveren aan het inzichtelijk maken van de ontwikkelingen die er in de zorg spelen.”
Veronique Esman, directeurde Nederlandse ggz