01 maart 2021

Nieuw: Zó werkt de gehandicaptenzorg in de Zó werkt de zorg-app

Hoeveel mensen met een beperking zijn er in Nederland? Hoe zit het met hun participatie in de samenleving? Wie zorgen er voor hen en welke hulpmiddelen kunnen mensen met een beperking krijgen? En wat betalen zij eigenlijk zelf voor hun zorg en ondersteuning? De informatie uit Zó werkt de gehandicaptenzorg is vanaf nu te vinden in de gratis Zó werkt de zorg-app.

Zó werkt de gehandicaptenzorg
Nederland telt twee tot drie miljoen mensen met een of meer beperkingen, variërend van lichamelijke en zintuiglijke tot licht verstandelijke en zeer ernstige meervoudige beperkingen. Afhankelijk van hun situatie hebben deze mensen zorg en ondersteuning nodig. Waar en bij wie moeten ze zijn voor de juiste zorg? Zó werkt de gehandicaptenzorg legt het helder en overzichtelijk uit voor iedereen die te maken heeft met de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking.

 
Bekijk de app via de qr-code of ga naar app.zwdz.nl

Nu te vinden in de app
Vanaf 1 maart zijn de afbeeldingen uit Zó werkt de gehandicaptenzorg te vinden in de gratis webapp van Zó werkt de zorg. Wil je de app op je telefoon of tablet installeren? Via deze link lees je hoe je dat doet. Zo heb je voortaan heldere informatie over de gehandicaptenzorg altijd bij de hand.