20 mei 2022

Nieuw: Quick Guide to Dutch Healthcare in de app

Heb jij buitenlandse relaties voor wie een kort en bondig overzicht van het Nederlandse zorgstelsel een uitkomst is? Zodat ze begrijpen wie de hoofdrolspelers zijn, hoe marktwerking in de zorg werkt, en hoeveel geld we uitgeven aan welke vormen van zorg? De Engelstalige visualisaties van Quick Guide to Dutch Healthcare vind je nu in de ZWDZ-app.

Quick Guide to Dutch Healthcare

De antwoorden op basisvragen over ons zorgstelsel vinden Nederlandstalige mensen eenvoudig terug in de boeken en app van Zó werkt de zorg. Maar hoe komen mensen die de Nederlandse taal niét beheersen aan deze relevante informatie? Denk aan buitenlandse studenten, immigranten, expats en zakelijke buitenlandse relaties die direct of indirect te maken hebben met de zorg in Nederland. Ook voor hen heeft het platform overzichtelijke en toegankelijke informatie over de zorg. De Engelstalige visualisaties van de Quick Guide to Dutch Healthcare zijn nu laagdrempelig beschikbaar in de gratis ZWDZ-app

Nu te vinden in de app
Wil je de app op je telefoon of tablet installeren? Via deze link lees je hoe je dit doet. Zo hebben ook mensen die de Nederlandse taal niét beheersen snel de belangrijkste zorgthema’s bij de hand.