25 januari 2022

Uitgebreid trainingsaanbod over zorgthema’s

Wil je beter begrijpen hoe de verschillende sectoren en domeinen van de zorg werken? Wil je snappen hoe jouw werk zich verhoudt tot dat van anderen in de zorg? En wil je meer zicht hebben op samenwerkingspartners en hun taken? Dan zijn de compacte trainingen van Platform Zó werkt de zorg echt iets voor jou.  

Welke trainingen kun je zoal volgen? 

In welk deel van de zorg je ook werkt (of gaat werken), er is vast en zeker een training die bij je past. Denk aan de huisartsenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de ouderenzorg, publieke gezondheidszorg en het sociaal domein. Ook zijn er overkoepelende trainingen, zoals die over de zorgverzekering. Wil je op hoofdlijnen ons zorgstelsel beter begrijpen, dan is de basistraining Zó werkt de zorg in Nederland nuttig.

Alle trainingen én data in 2022 vind je hier 

De trainingen zijn geschikt voor ieder die in en om de zorg werkt, zoals: artsen, verpleegkundigen, beleidsmakers, gezondheidsbevorderaars, toezichthouders en adviseurs.

Hoe ziet een training eruit? 

We nemen je in vogelvlucht mee door de hoofdvormen van zorg, de rollen van zorginkopers en -aanbieders en andere spelers. Je leert de belangrijkste wet- en regelgeving kennen en doorziet hoe de geldstromen in jouw sector lopen. Je oefent met voorbeelden uit je eigen werk of organisatie, zodat je de kennis direct een plek kan geven. 

Je krijgt training van een van de zorgexperts van De Argumentenfabriek, die tevens de auteurs zijn van de succesvolle Zó werkt de zorg-boeken: Gertrude van Driesten, Kees Wessels en Kees Kraaijeveld.  

De trainingen zijn online en duren één dagdeel, van 9.00 tot 12.30 uur 

Schrijf je nu in 

Heb je hier een leuke training gevonden? Meld je dan snel aan, samen met een of meerdere collega’s. Heb je nog vragen? Laat het dan weten via info@zowerktdezorg.nl of bel Gertrude van Driesten op 020 – 412 4001. Ook voor maatwerktrainingen kun je contact met ons opnemen.