01 oktober 2019

Zó werkt publieke gezondheidszorg: nu voor iedereen beschikbaar in de Zó werkt de zorg-app

Wat zijn de kerntaken van publieke gezondheidszorg? In welke 25 GGD-regio’s is Nederland ingedeeld? En hoe lopen de geldstromen voor het Rijksvaccinactieprogramma? De antwoorden op deze vragen kan iedereen vanaf 1 oktober 2019 vinden in de Zó werkt de zorg-app.

Helder en overzichtelijk

De vraag naar heldere en overzichtelijke informatie over publieke gezondheidszorg is groot. Dat blijkt wel uit het feit dat het boek Zó werkt publieke gezondheidszorg in de eerste negen maanden bijna tweeduizend keer is verkocht. De partijen die aan het boek hebben bijgedragen, willen graag in deze vraag voorzien. Wie op zoek is naar heldere feiten en cijfers over publieke gezondheidszorg, kan vanaf oktober 2019 terecht in de Zó werkt de zorg-app.

Zó werkt publieke gezondheidszorg
Het boek Zó werkt publieke gezondheidszorg verscheen in november 2018, als uitgave van Platform Zó werkt de zorg. Tientallen experts dachten mee over de inhoud. Het boek kwam mede tot stand namens GGD GHOR Nederland, RIVM, SBOH, KAMG en het ministerie van VWS.

Download de app
De Zó werkt de zorg-app is een web-app, dat wil zeggen dat de hij te gebruiken is in een browser maar ook opgeslagen kan worden op je telefoon zodat je hem offline kunt gebruiken. Open daarvoor de app in je browser en kies voor ‘Vastmaken aan startscherm’.

Meer weten?
Op www.zowerktdezorg.nl vind je alle informatie over het platform en de app.

Het boek Zó werkt publieke gezondheidszorg is (drukwerk en e-book) is te koop in (online) boekenwinkels.