10 september 2019

Zó werkt de zorg in Nederland beschikbaar via eStudybooks

Het boek Zó werkt de zorg in Nederland is – voor studenten fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool – dit najaar beschikbaar via het eStudybooks, een nieuw online platform om studiemateriaal gemakkelijker en goedkoper beschikbaar te stellen. Het doel van dit platform sluit goed aan bij de missie van Platform Zó werkt de zorg: met heldere en overzichtelijke informatie zorgprofessionals (in spé) wegwijs maken in ons zorgstelsel. eStudybooks is een pilot van onderwijsconsortium SURF, waarin onderwijs- en onderzoeksinstellingen samenwerken aan ICT-voorzieningen en -innovatie.

Pilot eStudybooks
Het vinden van het juiste studiemateriaal is niet altijd eenvoudig; studieboeken zijn vaak duur en er zijn niet altijd voldoende exemplaren in de bibliotheek. Dit najaar kunnen fysiotherapeuten-in-opleiding aan de Hanze Hogeschool daarom hun studieboeken afnemen via eStudybooks. Op het online platform vinden zij al hun studiemateriaal digitaal en tegen een lage prijs bij elkaar.

Kennis over het zorgstelsel onmisbaar
Ook Zó werkt de zorg in Nederland is verkrijgbaar via eStudybooks. Wij hopen op deze manier nog meer studenten, nog eenvoudiger van heldere feiten en cijfers over het zorgstelsel te kunnen voorzien. Zodat zorgprofessionals hun weg weten in het stelsel waarin zijn hun werk doen. En zodat we gezamenlijk het debat en de besluitvorming over de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen.

Meer weten?
Benieuwd naar de pilot eStudybooks? Meer informatie vind je hier.

Zó werkt de zorg in Nederland gebruiken als onderdeel van jouw opleiding? Lees meer op onze website of neem contact met ons op via info@zowerktdezorg.nl.