12 juni 2019

Derde Zó werkt de zorg-middag met platformpartners

Hoe voorzag Platform Zó werkt de zorg Nederland het afgelopen jaar van heldere en neutrale informatie over de zorg. Op 6 juni kwamen de achttien partners bij elkaar om terug te kijken op het derde jaar van Platform Zó werkt de zorg. En, om na te denken met welke activiteiten we het komende jaar aan de slag gaan.

Net als vorige jaren, heeft het platform in het derde jaar weer veel bereikt. Zo presenteerden we twee nieuwe boeken over de publieke gezondheidszorg en zorgverzekering. Hiermee hebben we inmiddels vijf boeken met het platform gemaakt. Het afgelopen jaar werden er maar liefst 8.500 exemplaren (gedrukte en e-books) verkocht.

In het afgelopen jaar traden SBOH en de Vereniging van Nederlandse gemeenten toe als 17e en 18e platformpartner. Hiermee heeft het platform nog meer kennis beschikbaar voor toekomstige publicaties. En we publiceerden natuurlijk nog meer informatie over de zorg in de Zó werkt de zorg-app.

Ook volgend jaar staat er weer veel op het programma. In november verschijnt onze nieuwe special Zó werkt de geneesmiddelenzorg, wederom vol informatie over de belangrijke spelers, wetten en geldstromen van deze fascinerende wereld. We gaan aan de slag met nieuwe vormen om onze informatie over het zorgstelsel aan te bieden. En we starten de productie van onze zesde special. Welke dat wordt, dat houden we nog even geheim.

Kortom, we zijn trots op waar we staan aan het begin van het vierde platformjaar. Een jaar waarin we wederom doen wat je inmiddels van ons verwacht: het verspreiden van heldere en neutrale informatie over de zorg.

Meer weten? Je leest het op de informatiekaart over jaar 3.